RC Studio

Video- en audioproducties

TE KOOP: 4-KAMERAPPARTEMENT IN CENTRUM APELDOORN

Loolaan 27-91, 7314 AC Apeldoorn

Vraagprijs: € 105.000,- k.k.

(tip: een snelle, serieuze koper kan ongeveer € 2.000,- besparen door zich vóór 1 maart 2018 te melden! Omstreeks die datum wordt de verkoop uit handen gegeven aan een makelaar.)

Royaal 4-kamerappartement (van oorsprong 3 kamers) met een zonnig balkon en een eigen berging en een gemeenschappelijke fietsenstalling in het souterrain. Het appartement is gelegen op de 7e verdieping van het appartementencomplex ‘Loolaanflat’.

Dit ruime appartement is ontstaan na een grondige verbouwing (2010) waarbij een 1-persoonsstudio en een2-kamerappartement zijn samengevoegd tot één woonunit. Hierdoor beschikt het over extra faciliteiten in vergelijking met de standaard 3-kamerappartementen in het complex: er is niet alleen een dubbellang balkon, maar ook zijn er twee badkamers en twee wc’s! 

In 2016 zijn de beide slaapkamers door middel van systeemwanden elk verdeeld in twee ruimtes. Hierdoor werden de slaapkamers weliswaar kleiner, maar nog steeds ruim genoeg voor een groot lits-jumeaux bed en een kledingkast. Er ontstonden zo een extra hal en een tussenkamer, die in gebruik is als hobby- en kantoorruimte. Resultaat: een uniek 4-kamerappartement in de Loolaanflat!

Het appartement is rustig gelegen aan de achterzijde van het gebouw en biedt door de ligging op de 7e verdieping een prachtig uitzicht over Apeldoorn-West met de Indische buurt en de bossen van Hoog Soeren. De ligging op het westen maakt het mogelijk tot diep in de avond van de zon te genieten.

Het appartement is zeer gunstig gesitueerd in het centrum van Apeldoorn, in de directe nabijheid van schouwburg Orpheus, de Grote Kerk en Paleis het Loo. De binnenstad, de markt, de prachtige stadsparken, het uitgaansgebied Caterplein, de bioscopen, diverse musea en de bibliotheek zijn op loopafstand gelegen, evenals de trendy winkelstraat Koninginnelaan, diverse supermarkten en gerenommeerde restaurants. De praktijken van een huisarts, een tandarts en een fysiotherapeut, alsmede een apotheek en een kapper bevinden zich direct naast het complex. Pretpark Julianatoren en Park Berg en Bos met daarin de Apenheul bevinden zich op ongeveer 5 c.q. 3 km afstand.De verbindingen met het openbaar vervoer (bushalte voor de deur) zijn uitstekend en geven een directe aansluiting op alle lokale en regionale busroutes en het NS-station Apeldoorn-Centraal.

De Loolaanflat is gebouwd in 1968. Het gehele complex is in 2005 volledig gerenoveerd en heeft een moderne afgesloten entree met videofooninstallatie, luxe zalen en algemene ruimtes, logeervertrekken en drie moderne liftinstallaties. De appartementen zelf zijn bij de renovatie eveneens op bouwkundige onderdelen vernieuwd en voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing, nieuwe balkonafwerking, balustrades, gevelbekleding en elektrisch bedienbare buitenzonwering in een lichtgrijze tint.

Indeling:

ENTREE met aangrenzend de garderobe en de keuken

Ruime GARDEROBE met plaats voor een kapstok, halmeubel e.d.

U-vormige KEUKEN, die in 2013 geheel werd gemoderniseerd en voorzien van witte deuren en diverse inbouwapparaten: combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser, keramische kookplaat en afzuigunit. De keuken heeft veel bergruimte met o.a. brede laden en twee draaiplateaus voor pannen.

De garderobe geeft toegang tot TOILET 1 met een standaard wc, een verlaagd plafond en een fonteintje.

Ook bevindt zich in de garderobe een diepe afgesloten BERGKAST.

Via toilet 1 komt u rechtstreeks in BADKAMER 1 met een douchecabine, aansluitingen voor wasmachine en droger en een wastafel met spiegelkast en verlichting. Overigens is deze badkamer ook vanaf de kant van de slaapkamers te bereiken.

Vanuit de garderobe komt u in de ruime WOONKAMER (7 x 4 m) met een buitendeur die toegang geeft tot het balkon. De grote glazen pui zorgt voor veel natuurlijk licht in de woonkamer.

Via de woonkamer komt u in de nieuw ontstane HAL (1,5 x 4 m), die toegang geeft tot badkamer 1, slaapkamer 1 en de nieuwe tussenkamer.

SLAAPKAMER 1 (4,5 x 4 m) heeft een grote inbouwkast en een deur met draaikiepstand naar het balkon en is voorzien van een grote raampartij, zodat er veel daglicht naar binnen komt.

Vanuit de TUSSENKAMER (2,5 x 4 m) zijn slaapkamer 2 en badkamer 2 bereikbaar. Deze ruimte is erg geschikt als werkruimte of studeer-/hobbykamer.

SLAAPKAMER 2 (3,5 x 4 m) heeft eveneens een draaikiepdeur naar het balkon en een grote raampartij.

Het dubbele BALKON (8 m2) loopt voor de beide slaapkamers langs. Uit veiligheidsoverwegingen (jonge kinderen!) is de balustrade over de gehele breedte voorzien van stevige gaaspanelen.

BADKAMER 2 met aangrenzend TOILET 2 is in 2016 geheel verbouwd. Deze ruimtes zijn afgewerkt met moderne donkergrijze tegels en een hangend closet. In badkamer 2 bevinden zich een ligbad met vast spatscherm en een luxe wastafel met wastafelmeubel. Toilet 2 is voorzien van een luxe badkamermeubel met veel opbergruimte.

Naast en achter deze sanitaire ruimtes bevindt zich nog een zeer diepe L-vormige WERKKAST/OPBERGRUIMTE.

Het appartement is in 2016 geheel voorzien van een nieuwe lichteiken laminaatvloer (behalve slaapkamer 2, waar hoogpolige vaste vloerbedekking ligt) en alle wanden zijn opnieuw gestukt, glad afgewerkt en geschilderd. Alle kozijnen en deuren zijn eveneens geschilderd. De koper kan er zo in! Ook is (een deel van) de inrichting en de inventaris te koop. Dit is nog niet bij de vraagprijs inbegrepen.

Bijkomende kosten:

De coöperatieve vereniging Loolaan U.A., waar alle bewoners automatisch lid van zijn, biedt u de kans om stijlvol, veilig en comfortabel te wonen in een modern gebouw. De servicekosten bedragen € 406,27 per maand (inclusief alle individuele kosten voor centrale verwarming, warm en koud water, kabelaansluiting, onroerendezaakbelasting, opstalverzekering, glazenwasser, algemeen onderhoud en algemene kosten). Alleen elektra, internet/bellen/tv, afval- en zuiveringskosten en de inboedelverzekering komen nog voor eigen rekening (gemiddeld € 50 à € 75 per maand). Maandelijks wordt eveneens een bijdrage van € 145,- in rekening gebracht voor de financiering van de renovatie. Dit bedrag is (grotendeels) aftrekbaar.
Het parkeren van uw auto kan met een parkeervergunning voor het gebouw. Daarnaast zijn er tegen betaling enkele vrije parkeerplaatsen. Eventueel is er, na inschrijving en toewijzing, achter de slagboom een vaste parkeerplaats te huur aan de achterzijde van het complex.

Voor meer informatie, het toesturen van meer foto's of het maken van een afspraak voor bezichtiging kunt u contact opnemen met Cora Jaquet-Woldman, telefoon 06-53207058 of e-mail cora.woldman@hotmail.com.